Referenser

Vi känner stor tilltro till de tjänster som Anylator tillhandahåller. I utmanande tider är det avgörande att kunna luta sig mot spetskompetens i frågor rörande ekonomi och redovisningstjänster. Det paket som Anylator erbjuder skänker oss lite lugn och möjliggör för företagsledningen att fokusera på daglig drift utan att behöva oroa sig för att halka efter i redovisningen. Dessutom är Anylators medarbetare väldigt kundfokuserade och tar sig tid att sätta sig in i de specifika utmaningar våra bolag står inför.

Torbjörn Brown

VD, Best Western Kom Hotel Stockholm | Hotel Giò

Väldigt nöjd med alla tjänster vi köper av Anylator.

Hög kompetens, effektiva & engagerade i våra bolag.

Det är enkelt att ställa alla typer av frågor och man får bra feedback och hjälp.

Så då får vi tid över att driva våra företag framåt.

Ann-Sophie Lundgren

Södra Bygg i Haninge AB

Vi på Visdomstanden har sedan 2012 fått hjälp av Anylator med bokföring, ekonomisk rådgivning, löne- och skatteberäkningar, deklarationer mm. Medarbetarna på Anylator är kunniga, pålitliga, punktliga och noggranna. De kan jag varmt rekommendera.

Juijana Stano

Visdomstanden

Vi började arbeta med Anylator i början av våren och hittills är vi otroligt nöjda. Mycket trevliga ekonomer med snabba återkopplingar. Svarar snabbt på samtal och mejl när det är brådskande ärenden, och är väldigt effektiva när det kommer till att förbereda underlag som vi ber om.

Tack för att ni underlättar vårt vardagliga arbete!

Mediha Ahmadi

Förbundsordförande, Fritidsforum

Anylator Syd är alltid behjälpliga med stort som smått och man känner sig alltid välkommen när man kontaktar dom

Snabba kunniga och smidiga helt enkelt.

Lotta Gillgren

Rent&buy

Jag är nöjd med Anylators förstående och hjälpsamma medarbetare som anpassat ett samarbete mellan oss efter mina önskemål.

Andreas

Jonsab

Anylator har med stort engagemang hjälpt oss med företagets ekonomi samt rådgivning , det känns tryggt att med god kommunikation få feedback som bidrar till förbättringar, förväntningarna har uppnåtts med råge.

Daniel Ståhl

Arctic Cooling AB

Trygg och effektiv redovisning

Mikael Holmstedter

Solariserat Solskydd AB

Jag är oerhört nöjd med Anylator syd. Känner mig trygg med all den kunskap de har. Jag får också snabb hjälp när det behövs i frågor jag känner mig osäker på

BrittMarie Ahnell

Utö Turistbyrå

Sedan samarbetets start har Anylator fått förtroendet att agera TM Solutions ekonomiavdelning. Anylator är lyhörda och kompetenta, samt har väldigt bra system som de arbetar med för att hela tiden kunna effektivisera arbetet. Idag sköter Anylator redovisning, fakturor, löner och bokslut för TM Solutions – allt som behövs göras på månads- och årsbasis. Allt som kunnat effektiviseras och förbättras har Anylator genomfört genom åren

Michael van Doorn

TM Solutions AB

Snabbt, enkelt och professionellt. Vi rekommenderar varmt Anylator!

Jimmie Mattsson

VVS Enheten i Stockholm AB

PVdesign har anlitat Anylator i över 25 år (Ekonomi & Juristgruppen först).

Och jag är jättenöjd med trevlig och kunnig personal. Det är lätt att få tag i dem och få snabba svar.

Jag rekommenderar ofta Anylator till mina affärsvänner.

Marie Carlsson

PVdesign

Här kom en referens också från Bageriextra.
Vi valde Anylator för deras trevliga och proffsiga bemötande. Samarbetet mellan oss och Anylator fungerar enkelt och effektivt.

Jan Carling

BageriXtra STHLM AB

Anylator hjälper oss med vår bokföring, lönehantering och årsbokslut. Vi är mycket nöjda med det jobb som görs och det märks att det finns gedigen kunskap inom företaget. Uppstår det några frågor längs vägen så får man alltid snabba och kunniga svar. Vi kan varmt rekommendera Anylator till den som vill ha ett problemfritt hanterande av företagets ekonomiska redovisning.

Krister Påvall

Kassör och styrelseledamot, Montesoriskolan